Molino.hu Logo
FőoldalHírekMobiltöltőállomás az Auchan áruházaiban

Mobiltöltőállomás az Auchan áruházaiban

2018.05.04.

Örömmel számolhatunk be róla, hogy az első 3 éves sikeres együttműködést további 3 éves szerződés követi az Auchan áruházlánc és a Molino Reklámügynökség között.

Mobiltöltőállomás az Auchan áruházaiban

Örömmel számolhatunk be róla, hogy az első 3 éves sikeres együttműködést további 3 éves szerződés követi az Auchan áruházlánc és a Molino Reklámügynökség között. 2016 májusában első körben a Budapesti régióba, majd egy hónappal később a vidéki régiókba is kitelepítésre kerültek az új fejlesztésű 5 kazettás mobiltöltőállomások. Akkor sajnos átépítési és felújítási munkálatok miatt a Csömöri, Solymári és Szigetszentmiklósi áruházak kimaradtak az együttműködésből.

2018 Május 1- től az alábbi 3 áruházba is kitelepítésre kerültek a mobiltöltőállomások, azaz így már országosan minden Auchan áruházban elérhető az INGYENES FELTÖLTŐDÉS lehetősége.

A mobiltöltőállomások az áruházakban a kasszasoron, ételudvarokban és vevőszolgálati pultok közelében kerültek kihelyezésre. A Dunakeszi és Soroksári áruházakban több mobiltöltőállomás is rendelkezésre áll, figyelembe véve az áruházak nagyságát/forgalmát.

AUCHAN HELYSZÍNEK:

BUDAÖRS, BUDAKALÁSZ, FÓT, MAGLÓD, SOROKSÁR 1, SOROKSÁR 2, ÓBUDA, DUNAKESZI 1, DUNAKESZI 2, DUNAKESZI 3, TÖRÖKBÁLINT, MISKOLC DÉL, MISKOLC, DEBRECEN, SZOLNOK, SZEGED, SZÉKESFEHÉRVÁR, KECSKEMÉT, CSÖMÖR, SZIGETSZENTMIKLÓS, SOLYMÁR.

A PRÉMIUM helyszíneken kihelyezett mobiltöltőállomások a mobiltelefonok töltésén túl BELÜLRŐL MEGVILÁGÍTOTT, FUNKCIONÁLIS REKLÁMFELÜLETET biztosítanak ügyfeleink számára.

Mobiltöltőállomás az Auchan áruházaiban: Auchan mobiltöltőállomás 02Mobiltöltőállomás az Auchan áruházaiban(4 kép)

Hírlevél  Iratkozzon fel a friss hírekért, akciókért!

© mobiltoltoallomas.hu 2016-2024 Minden jog fenntartva.